Slavyanski

Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 1327704
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Slavyanski

TV biliard masáž parkovisko detské ihrisko plážový servis piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 1,5 km
Vzdialenosť od letiska: 30 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m
Úvod:

Starší hotel s jednoduchšími izbami, ktorý vyniká predovšetkým svojou skvelou polohou v prvej línii hotelov pri pláži. Odporúčame klientom všetkých vekových kategórii, ktorí preferujú živšie a rušnejšie okolie hotela.


Poloha:

Hotel je situovaný v severnej časti obľúbeného a živého letoviska Slnečné pobrežie a jeho okolie ponúka množstvo možností zábavy, atrakcií, nákupov či stravovania alebo vychutnávania si miestnych drinkov a špecialít. Hotel sa nachádza asi 1,5 km od centra Slnečného pobrežia a asi 10 km od starobylého mesta Nessebar. Približne 4 km severne od hotela sa nachádza mesto Sveti Vlas, známe svojim moderným prístavom. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 30 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi pripojenie, vonkajší bazén s detskou časťou s ležadlami a slnečníkmi zdarma, bar pri bazéne, priestranná reštaurácia s terasou, detské ihrisko, lobby bar, biliard, zmenáreň, minimarket, masážne štúdio a trezory na recepcii (za poplatok). Pre hostí hotela je k dispozícii bezplatné parkovisko /podľa dostupnosti/.


Izby:

Hotel ponúka ubytovanie v dvojlôžkových izbách (s možnosťou prístelky pre 1 dieťa formou rozkladacej pohovky) a rodinných izbách (dve oddelené miestnosti s lôžkami pre 4 osoby), ktoré sa nachádzajú v 12-poschodovej budove vybavenej 4 výťahmi, z ktorých jeden je panoramatický. Všetky izby majú balkón a kúpeľňu so sprchou a WC a sú vybavené klimatizáciou, káblovou TV a bezplatným Wi-Fi.


Stravovanie:

raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov v hotelovej reštaurácií


Pláž:

Hotel sa nachádza v prvej línii hotelov od mora a areál hotela delí od mora iba pobrežná komunikácia (promenáda). Pláž letoviska Slnečné pobrežie je asi 10 km dlhá a až 60 metrov široká, s jemným zlatožltým pieskom a rovným piesočnatým dnom. Ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.



Novinky

Spustenie nového webu

20.5.2011 Pripravili sme pre Vás novú verziu našej webovej stránky, ...

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,58 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 35,17 TRY
Americký dolar  EUR 1,09 USD

Zobraziť všetky »