Ochrana osobných údajov

Spracovávanie osobných údajov

• zber a spracovanie osobných údajov v spoločnosti Cestovná agentúra KATKA s.r.o. prebieha v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z.  

• Cestovná agentúra KATKA s.r.o. má registrované na Úrade na ochranu osobných údajov 2 informačné systémy a o ďalších 5 vedie evidenciu, má vypracovanú bezpäčnostnú smernicu i bezpečnostný projekt k týmto systémom a s CK má uzatvorenú sprostredkovateľskú zmluvu

• Cestovná agentúra KATKA s.r.o.nijakým spôsobom nezneužije osobné údaje zákazníkov

• zákazník môže svoj súhlas so spracovaním OÚ kedykoľvek odvolať a to e-mailom, resp. poštou

• ak zákazník požiada o informáciu o spracovaní svojich osobných údajov v súlade s § 28 ZOOÚ, je Cestovná agentúra KATKA s.r.o. Povinná túto informáciu bez zbytočného odkladu odovzdať

• pri akomkoľvek podozrení s neoprávnením nakladaním s OÚ, má zákazník právo obrátiť sa na Úrad pre ochranu osobných údajov.

 

Ochrana osobných údajov a ich spracovanie bude realizované v súlade so ZOOÚ. Ďalšie prípadné osobitné práva zákazníka tu nespomenuté upravuje ustanovenia § 28 ZOOÚ.

Novinky

Spustenie nového webu

20.5.2011 Pripravili sme pre Vás novú verziu našej webovej stránky, ...

Počasie

Albánsko
včera:   12 °C
Bulharsko
dnes:   12 °C
Cyprus
dnes:   16 °C
Egypt
dnes:   22 °C
Grécko
dnes:   16 °C
Chorvátsko
dnes:   7 °C
Taliansko
dnes:   11 °C

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,61 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,43 HRK
Turecká lira  EUR 6,08 TRY
Americký dolar  EUR 1,14 USD

Zobraziť všetky »