Hotel Valamar Club Tamaris

152842
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Lanterna
Kód zájazdu: 1056061
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Valamar Club Tamaris

TV zumba minifutbal herňa chladnička,minibar aqua aerobic, gym kasíno bicykle šípky minigolf bowling petanque, bocca pilates diskotéka jacuzzi, vírivka kajak, kanoe vodné bicykle potápačské centrum, lekcie potápania windsurfing, surf konferenčná miestnosť masáž volejbal sauna bazén morská voda aerobik golfové ihrisko stolný tenis tenis bazén vyhrievaný parkovisko detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis trávnatá pláž kamienková pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 15 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Obľúbený hotel v pokojnej stredomorskej záhrade na polostrove Lanterna so službami all inclusive light uspokojí aj najnáročnejších klientov. Do historického mesta Poreč (15 km) premáva autobus alebo lodné taxi. Upravená štrková pláž s prírodným tieňom, so sprchami na pláži je vzdialená 100 m.

VYBAVENIE:
zmenáreň, reštaurácie, pizzeria, bar, kaviareň, lobby bar Casanova bufet na pláži, obchod, internetová miestnosť, bezplatné Wi-Fi vo verejných priestoroch (lobby bar, taverna a v internetovej miestnosti).

UBYTOVANIE:
komfortne zariadené 2-lôžkové izby a rodinné izby pre 2-3 dospelé osoby a 1-2 deti, alebo min. 3 dospelé osoby. Každá izba je vybavená klimatizáciou, TV-SAT, telefónom, mini barom, kúpeľňou so sprchou a sušičom na vlasy, balkónom (okrem 1-lôžkových izieb). Sejf a pripojenie na internet v cene. Potreby pre malé deti na vyžiadanie.

STRAVOVANIE:
all inclusive light - plná penzia formou bufetu, počas obedov a večerí čapované nápoje (domáce vína, pivo, nealko nápoje). Tematické večere - privítacia, istrijská, barbeque, chorvátska, galavečera. Pre deti do 16 r. v detskom klube džúsy a nealko nápoje a poobede zmrzlinová párty.

ŠPORT A ZÁBAVA:
v cene vonkajší sladkovodný bazén, bazén pre deti s hĺbkou 60 cm, tobogan, vodopád, bazén s protiprúdom, ležadlá a slnečníky pri bazénoch, vyhrievaný relaxačný bazén, vírivka, turecká a fínska sauna, kardio posilňovňa, tai chi, ranné cvičenie, Pilates, Zumba, kalanetika, ukážka potápania v bazéne, organizované cyklistické túry; prenájom bicyklov, škola základov potápania (1.6.–15.9.), plážový volejbal, malý futbal, minigolf, stolný tenis, streľba lukom a šípkami, aerobik, aqua aerobic, nordic-walking, výtvarný ateliér (platí sa materiál), maľba na plátno, výroba suvenírov, hudba s tancom, Maro klub pre deti (disko pre deti a pre mládež, detské ihrisko), Marodrom (autíčka na batérie), indiánska dedina, opatrovateľky pre deti 1-3 roky v detskom klube, večerná zábava, raz týždenne gala večera s ohňostrojom v sezóne. Za poplatok: 18 tenisových kurtov, masáže, škola potápania, kurzy jachtingu a tenisu, jazda na kajaku, banán, stráženie detí na izbe.

Novinky

Spustenie nového webu

20.5.2011 Pripravili sme pre Vás novú verziu našej webovej stránky, ...

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,31 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,95 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »