Naturistický Rezort Koversada- Apartmány

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Vrsar
Kód zájazdu: 1056075
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Naturistický Rezort Koversada- Apartmány

TV domáce zviera basketbal nákupná pasáž chladnička,minibar lekárska služba aqua aerobic, gym bicykle minigolf kajak, kanoe vodné bicykle šnorchlovanie masáž futbal volejbal aerobik stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko detské animácie miniklub vodné športy na pláži štrková pláž trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 2 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m

Najväčšie naturistické stredisko v Chorvátsku na ploche 150 ha na polostrove rovnomenného názvu. Zrenovovaná časť Blesička uspokojí nadštandardnými apartmánmi aj veľmi náročných hostí. Od centra Vrsaru je toto výlučne naturistické stredisko vzdialené 2 km, má vlastnú kamenistú a štrkovú a menšiu upravenú pieskovú pláž so sprchami, ocenenú Modrou zástavou za čistotu mora, 100-300 m od pavilónov a apartmánov, plážový servis za poplatok.

VYBAVENIE:
reštaurácie, gril Mendula, pizzeria Balun, istrijská reštaurácia Batana, plážové bary, zmenáreň na recepcii, pošta, ambulancia, autoumyváreň, obchody, Wi-Fi v cene

UBYTOVANIE:
apartmán A3 27m2- nadštandardne vybavený prízemný apartmán s klimatizáciou pre 2-3 osoby – 2-lôžková spálňa, obývacia izba s rozkladacím lôžkom, kuchynská linka (sporák, mikrovlnná rúra, chladnička, kávovar),LCD TV, telefón, Wi fi v cene, trezor. Kúpeľňa so sprchou a sušičom na vlasy, terasa.

apartmán A4 32-35 m2 - nadštandardne vybavený apartmán pre 4 osoby s klimatizáciou – 2-lôžková spálňa, obývacia izba s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, kuchynská linka (sporák, mikrovlnná rúra, chladnička, kávovar), LCD TV, telefón, Wi fi v cene, trezor. Kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, so sušičom na vlasy, terasa.

vila A4 B 35 m2 –nadštandardne vybavená samostatná vila s klimatizáciou pre 4 osoby. 2-lôžková spálňa, obývacia izba s rozťahovacím gaučom pre dve osoby, kuchynská linka (sporák, mikrovlnná rúra, chladnička, kávovar), LCD TV, telefón, trezor, Wi fi v cene, kúpeľňa s vaňou alebo sprchou a sušičom na vlasy, balkón alebo loggia.

apartmán A6 47 m2 - nadštandardne vybavený apartmán pre 6 osôb s klimatizáciou, dve 2-lôžkové spálne, obývacia izba s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, kuchynská linka (sporák, mikrovlnná rúra, chladnička, kávovar), LCD TV, telefón, Wi fi v cene, trezor, kúpeľňa (s vaňou alebo sprchou a so sušičom na vlasy), terasa.

STRAVOVANIE:
Individuálne, možnosť doplatenia polpenzie (polpenzia podávaná v reštaurácii vzdialenej 900 m). Raňajky a večere formou bufetu. Ak ste vegetarián, diabetik alebo potrebujete špeciálne upravenú stravu, informujte sa o týchto možnostiach. Takisto je možnosť prípravy piknikového koša.


ŠPORT A ZÁBAVA:
masážny salón, 5 antukových tenisových ihrísk, stolný tenis, plážový volejbal, basketbal, futbal, minigolf, požičovňa bicyklov, vodné športy, prenájom kanoe, vodných bicyklov. Animačné programy pre dospelých i pre deti, śportové animačné programy, zumba, aerobic, aquaerobic, tanečná škola, tanečné večery, detské ihriská a mini klub a večerný program pre deti.

Novinky

Spustenie nového webu

20.5.2011 Pripravili sme pre Vás novú verziu našej webovej stránky, ...

Kurzový lístok