Hotel Vile Park

Reštaurácia v Htl. Histrion Reštaurácia v Htl. Histrion Reštaurácia v Htl. Histrion Piran Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris
Destinácia: Slovinsko, Pobrežie, Portorož
Kód zájazdu: 1056184
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Wellness

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Vile Park

TV domáce zviera nákupná pasáž kasíno solárium jacuzzi, vírivka potápačské centrum, lekcie potápania masáž sauna wellness, spa bazén morská voda parkovisko tobogan, šmýkačka detský bazén betónové platne trávnatá pláž kamienková pláž aquapark internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od pláže: 0 m


Hotel  patriaci k hotelovému rezortu St. Bernardin, pozostáva z 5 víl (Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada a Vila Nimfa a Vila Barka s 21 apartmánmi) prepojených štýlovou obchodnou uličkou s obchodíkmi, reštauráciami a barmi, ktorá vedie až k lagúne zatienenej bohatou mediteránskou vegetáciou, pláž je upravená.
VYBAVENIE:
2 reštaurácie, bar, obchodné centrum, Wi fi, parkovisko, hostia sú vítaní aj v Tropic bar pri bazéne, kde si môžu vychutnať osviežujúce nápoje.


UBYTOVANIE:
izby - 2-lôžkové s možnosťou prístelky, prepojené rodinné izby pre 4 osoby, telefón, TV-SAT, rádio, kúpeľňa so sprchou a sušičom, časť izieb s balkónom.

STRAVOVANIE:  
Raňajky a večere sú podávané v hoteli Histrion formou švédskych stolov

ŠPORT A ZÁBAVA:

Pláž a bazény pri hoteli, hostia môžu využívať bezplatne Morský vodný park Termaris:
kompletne zrekonštruovaný morský vodný park Termaris je komplex bazénov s morskou vodou, kde je 12 mesiacov v roku otvorených 2400 m2 bazénov, relaxačných bazénov a detských bazénov naplnených ohrievanou morskou vodou, ktoré ponúkajú najkrajší výhľad na slovinské more. Sea Park Termaris sa nachádza v hoteli Histrion. V lete sa otvorená terasa spája priamo s plážou. Bazény vo vodnom parku Sea Termaris sú naplnené takzvaným „mladým morom“ - morskou vodou bohatou na minerály. Vďaka tomu je kúpanie v týchto bazénoch dokonalým morským zážitkom. Mladé more je bohaté na mikroelementy, ktoré majú priaznivý vplyv na telo a pohodu. Obsahujú jód, draslík, vápnik, bróm, selén a horčík.

Benedicta wellness centrum v Hoteli Histrion (sauny, masáže, fitness, krásny výhľad na otvorené more a Piranské pobrežie), potápačské centrum neďaleko, kasíno Bernardin v hoteli Histrion.





Novinky

Spustenie nového webu

20.5.2011 Pripravili sme pre Vás novú verziu našej webovej stránky, ...

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »