Hotel Sorea Ľubovňa

Destinácia: Slovensko, Prešovský kraj, Stará Ľubovňa
Kód zájazdu: 1056310
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Sorea Ľubovňa

minifutbal basketbal bezbariérový prístup biliard konferenčná miestnosť masáž volejbal sauna stolný tenis tenis bazén vnútorný fitness centrum
Vzdialenosť od centra: 7 km
Vzdialenosť od zjazdovky: 200 m

Kongres a relax Hotel ** SOREA ĽUBOVŇA leží v malebnej doline Ľubovnianskych kúpeľov, na rozhraní Spišskej Magury a Levočských vrchov, len 7 km od mesta Stará Ľubovňa. Región sa preslávil vďaka výskytu množstva minerálnych prameňov a patrí ku klimaticky najčistejším oblastiam strednej Európy.


Ubytovacie služby:


Hotel poskytuje ubytovanie v pohodlne zariadených apartmánoch, rodinných izbách, jedno- a dvojlôžkových izbách s balkónom a možnosťou prístelky, ktoré sú štandartne vybavené. Rodinám s malými deťmi ponúkame možnosť zapožičania detskej postieľky, v hoteli je možné ubytovanie so psom. Dostupnosť všetkých hotelových priestorov je riešená bezbariérovo a hotel je prispôsobený pre poskytovanie služieb imobilným hosťom.

Hotel ** SOREA ĽUBOVŇA je ocenený Certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" v rámci projektu "Vstúpte s dieťaťom". Platnost certifikácie je na základe skutočného stavu hodnotených služieb kontrolavaná Úniou materských centier.


Gastronómia:


Širokú ponuku jedál a nápojov poskytujú 2 hotelové reštaurácie, príjemné posedenie a dobrú zábavu ponúka denný barnočný bar a kaviareň. Spoločenskému vyžitiu slúži aj viacero klubových miestností a čitární. Pre organizovanie kongresov, konferencií, seminárov a školení, ako aj ďalších spoločenských podujatí, je k dispozícii veľká kongresová sála, spoločenská sála a 5 salónikov.


Doplnkové služby:


V hotelovom wellness centre je k dispozícii krytý bazén, fínska sauna, perličkový kúpeľ, morský aerosólový kúpeľ, rôzne druhy masáží (klasické, regeneračné, detoxikačné, antistresové, relaxačné a reflexne masáže) a zábalové terapie (rašelinový zábal, zábal zo včelieho vosku, bylinný detoxikačný zábal). Športovcov poteší viacúčelový športový areál (tenis, volejbal, basketbal, minifutbal), stolný tenis, biliard, úschovňa a požičovňa športových potrieb a horských bicyklov. Hotel štandardne poskytuje informačné služby, zmenárenské služby, požičiavanie sušičov na vlasy a žehličiek.


Vyše 260 km vyznačených turistických chodníkov a nádherné lesné prostredie zaručuje ideálne podmienky pre letnú turistiku, v okolí sú aj vhodné terény pre cykloturistov. Na svoje si prídu hubári aj rybári.


V zimnej sezóne sú lyžiarom k dispozícii 4 lyžiarske vleky priamo pri hoteli s celkovou dĺžkou zjazdových tratí 2400 m rôznej náročnosti. Časť svahu je umelo zasnežovaná a osvetlená pre večerné lyžovanie. V stredisku poskytuje služby lyžiarska škola, lyžiarska škôlka, požičovňa športových potrieb, ski servis a škola snowboardingu.


Vďaka svojej ubytovacej kapacite – vyše 600 lôžok patrí Hotel ** SOREA ĽUBOVŇA k najväčším hotelom na Slovensku. Hotel je vhodný pre organizovanie veľkých kongresov, ale aj ideálnym miestom pre oddych rodín s deťmi vo všetkých ročných obdobiach. Poskytuje širokú ponuku doplnkových športovo-relaxačných služieb, ktoré v kombinácii s nádherným okolím vytvárajú dokonalé podmienky pre oddych.

Novinky

Spustenie nového webu

20.5.2011 Pripravili sme pre Vás novú verziu našej webovej stránky, ...

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »