Rezort Dalmacija

Bungalov Bungalov Bungalov Bungalov Bungalov Bungalov Bungalov Bungalov Bungalov Bungalov Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón Pavilón
Destinácia: Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Zaostrog
Kód zájazdu: 1097302
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezort Dalmacija

TV chladnička,minibar parkovisko vodné športy na pláži klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 150 m
Vzdialenosť od pláže: 10 m

Rezort  Dalmacija sa nachádza v meste Zaostrog, 35 km južne od Makarskej, na Makarskej riviére v smere na Dubrovník a zaberá plochu 14.500 m2 na pláži. Vzdialenosť od centra je cca 150 m. Nachádza sa uprostred kamienkovej pláže (ktorá sa tiahne cez celé mesto) a je obklopený prírodou a borovicami. Pláž sa tiahne pozdĺž celej dĺžky rezortu, ideálne miesto pre milovníkov prírody a kúpania v čistej vode. Ubytovacie zariadenie pozostáva z pavilónov a bungalovov.

VYBAVENIE: reštaurácia s terasou, lobby bar, Wi-Fi – zdarma v priestoroch reštaurácie, parkovanie (platí sa na mieste) pri pavilónoch, resp. pri bungalovoch.

UBYTOVANIE:

BUNGALOVY Rezort Dalmacija ponúka 20 bungalovov s veľkosťou 20m2. V každom bungalove je manželská posteľ pre rodičov a jedna poschodová posteľ pre deti, satelitný TV, klimatizácia, sociálne zariadenie, skriňa, stôl a stoličky. Vedľa každého bungalova je k dispozícii parkovacie miesto. Suita v bungalove - manželská posteľ pre rodičov a dve poschodové postele pre deti - max. 4 dosp. a 2 deti  

PAVILÓNY Šesť pavilónov sa nachádza v zadnej časti kempu na terasových plochách, umiestnené sú medzi borovicovými stromami, ktoré čiastočne zakrývajú more. Z každého pavilónu sa behom chvíle dostanete na pláž. Každá izba v pavilóne je štandardne vybavená a má vlastnú kúpeľňu. Väčšina izieb je dvojposteľových, menší počet jednolôžkových, trojlôžkových a štvorlôžkových. K ich vybaveniu patrí kúpeľňa (sprcha a WC), minichladnička, klimatizácia, SAT TV, balkón. Časť izieb je bez balkóna.

STRAVOVANIE: Rezort ponúka hosťom raňajky formou bufetu, zatiaľ čo na obed a večeru je k dispozícii výber z menu. Na obed a večeru je možnosť výberu z polievok, šalátov a dezertov zo švédskych stolov. V cene je zahrnutý 1 nápoj k večeri (stolové víno, pivo, nealko)

ŠPORT A ZÁBAVA: za poplatok - vodné športy na pláži (vodný skúter, bicykel, banán, let s padákom).

Novinky

Spustenie nového webu

20.5.2011 Pripravili sme pre Vás novú verziu našej webovej stránky, ...

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,25 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,70 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »