Camping Marina Resort Labin

mobilhome A+ mobilhome A+ mobilhome A+ mobilhome A+ mobilhome A+ mobilhome A+ mobilhome A+ mobilhome A+ mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I mobilhome I
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Labin
Kód zájazdu: 1111022
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Marina Camping Resort sa nachádza na malom polostrove na východnom pobreží Istrie neďaleko Rabacu a Labinu. Kamienková pláž a mierny prístup k moru sú vhodné nielen pre deti, ale aj pre potápačov. V stredisku nájdu zariadenia špeciálne prispôsobené ich potrebám (napr.  hygienické zariadenia).

Nekonečný bazén vás vyzve na vyskúšanie asú špeciálne prispôsobená. V oblasti sa nachádza množstvo horúcich miest na potápanie, preto je letovisko tiež domovom jedného z najlepších potápačských stredísk v Stredomorí.

Camping Marina Resort Labin

TV domáce zviera basketbal chladnička,minibar diskotéka potápačské centrum, lekcie potápania jazda na koni masáž stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie animačný program klimatizácia bazén
Marina Camping Resort sa nachádza na malom polostrove na východnom pobreží Istrie neďaleko Rabacu a Labinu. Kamienková pláž a mierny prístup k moru sú vhodné nielen pre deti, ale aj pre potápačov. V stredisku nájdu zariadenia špeciálne prispôsobené ich potrebám (napr.  hygienické zariadenia). V oblasti sa nachádza množstvo horúcich miest na potápanie, preto je letovisko tiež domovom jedného z najlepších potápačských stredísk v Stredomorí. Miesto vhodné pre milovníkov horskej cykloturistiky.
VYBAVENIE:
nekonečný bazén, gril-reštaurácia, pizzéria / fast-food, stánok s rýchlym občerstvením, supermarket, bar, kiosk, sprcha pre psíkov, bankomat
Dlhé skalnaté útesy, schody k malej zátoke s hrubým a jemným kamienkovým pobrežím, nový bazén na relaxovanie a potápanie, atraktívny bazénik s kĺzačkou

UBYTOVANIE:
Mobilný dom Model A+ –  24 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené mobilné domy ponúkajú 2 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2 samostatné postele a 1 malá posteľ na posch.), obývací priestor s pohodlným posedením, ktorý možno premeniť na ďalší priestor na spanie, jedálenský stôl a kuchyňu (kuchynská linka so sporákom /plyn alebo elektrina/, s chladničkou, umývačkou riadu a mikrovlnkou), vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC. Terasa je malá oáza relaxu. Elektrické pripojenie so zásuvkami. Väčšinou s TV.
Krytá terasa, tieň
Kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie - 4 dospelí, 2 deti

Mobilný dom Model I –  32 m2 obytnej plochy
Priestranné, klimatizované a plne vybavené komfortné mobilné domy ponúkajú 3 oddelené spálne (1 manželská posteľ, 2x 2 samostatné postele), obývací priestor s pohodlným posedením, jedálenský stôl a kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnkou, chladničku, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou (fén) a samostatná toaleta,  jedinečná terasa -  malá oáza relaxácie. Elektrické pripojenie so zásuvkami.
Krytá terasa, kempovací stôl, 6 stoličiek a 1 slnečník
Max. obsadenie – 6 dospelích

ŠPORT A ZÁBAVA:
tenis, stolný tenis, basketbal, jazda na koni, diskotéka, odstavné plochy pre člny, ťahač pre člny, turistické trasy, jogging trasy, vodné aktivity (4km), potápačské centrum s požičovňou potápačského vybavenia a plnenie, detské animačné programy (v sezóne, pre deti 4-12 rokov), masáže, detské ihriská, Maro Club.

V okolí:
Mesto Sveta Marina, Labin (10km), Rovinj, Rabac, Pula, Rijeka, Národný park Lim Fjord, Terst, ostrovy v okolí (Cres & Lošinj, Rab, Krk), folklórne slávnosti, kláštor, kostoly, galérie, múzeá.

Novinky

Spustenie nového webu

20.5.2011 Pripravili sme pre Vás novú verziu našej webovej stránky, ...

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »