Paríž a Disneyland

, autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Disneyland , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, výhľad z Notre Dame , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Disneyland, Winnie the Pooh , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Disneyland, Mickey Mouse Hotel , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Disneyland, pirátska loď , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Disneyland, Pinocchio , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Disneyland, Malá morská víla , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Disneyland, atrakcie , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Disneyland, Mickey Mouse , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Víťazný oblúk , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, panoráma Paríža , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Eiffelova veža , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Víťazný oblúk , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Luxemburský palác , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, Parížsky Pantheon , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, mapa , autobusový poznávací zájazd, Paríž a Disneyland, leták
Destinácia: Francúzsko, Ile-de-France (Paríž), Coupvray - Disneyland Paris
Kód zájazdu: 1266103
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Program zájazdu ocenia malí, veľkí, starí, mladí, rodiny s deťmi, či zamilované dvojice. Medzi pamiatky, ktoré nesmú byť vynechané, patria napr. Eiffelova veža, univerzita Sorbonne, či Luxemburské záhrady s pôvodnou Sochou slobody. Veľa zábavy čaká dospelých aj deti v parížskom Disneylande, kde čakajú najslávnejšie a najobľúbenejšie postavičky z filmov a rozprávok.

Ubytovanie: 2x v hoteli
Stravovanie: 2x raňajky 

Paríž - Disneyland





Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – tranzit zo Slovenska v poludňajších hodinách cez Rakúsko a Nemecko do Francúzska.

2. deň – príchod do Paríža v dopoludňajších hodinách. Pešia prechádzka Latinskou štvrťou – Pantheón, palác Luxembourg – oddych v očarujúcich Luxemburských záhradách plných zelene, pestrofarebných kvetín, sôch a fontán, univerzita Sorbonne, uličky Latinskej štvrte s množstvom štýlových reštaurácií, kníhkupectiev a obchodíkov so suvenírmi, presun na ostrov  Île de la Cité s dominantou mesta známou aj vďaka zvonárovi Quasimodovi a krásnej Esmeralde – katedrála Notre Dame vyzdobená množstvom strašidelných chrličov a kamenných netvorov. Podvečer presun na ubytovanie v hoteli.

3. deň – raňajky, pokračovanie v prehliadke parížskych pamätihodností: Eiffelova veža, bulvár Champs-Elysées, Víťazný oblúk, načerpanie síl v Tuilerijských záhradách, nezabudnuteľná plavba loďou po Seine - zážitok pre malých i veľkých, individuálne voľno, príležitosť ochutnať preslávenú francúzsku palacinku crepe či typické cukrovinky macarons. Vo večerných hodinách návrat do hotela a nocľah.

4. deň – raňajky, odchod autokarom do Disneylandu, vzdialeného približne 32 km od Paríža. Zábavný park Disneyland je nezabudnuteľný zážitok pre deti aj dospelých a počas jeho celodennej návštevy budete mať možnosť stretnúť všetky rozprávkové bytosti zo sveta Walta Disneyho. Budete si môcť pozrieť rozprávkové sprievody, vystúpenia a vyskúšať rôzne atrakcie. Zábavný park sa skladá z piatich tematicky zameraných častí. Ako prvou prejdete Main Street, ktorá zobrazuje staré americké mestečko z čias, keď Walt Disney bol ešte chlapec. Nasleduje Fantasyland, miesto, kde Disneyho postavičky z príbehov a rozprávok ožívajú. Stretnúť tu môžete Snehulienku a sedem trpaslíkov, zažijete let s Petrom Panom a Alica vás zoberie do krajiny zázrakov. V krajine divokého západu zažijete jazdu banským vláčikom, plavbu historickým parníkom po Mississippi, indiánsku dedinu. V Adventureland sa stretnete s pirátmi z Karibiku. Svet budúcnosti zažijete v Discoveryland, kde sa stretnete aj s hračkami z Toy story. Po celom dni strávenom v krajine rozprávok cesta domov na Slovensko cez Nemecko a Rakúsko.

5. deň – príchod na Slovensko v popoludňajších hodinách.

*pozn.: postupnosť programu sa môže meniť


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 2x ubytovanie v 2*+/3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc), doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 95 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 90 EUR/2 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 210 EUR. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT - 25 EUR, KE, PO, PP, LM, RK - 35 EUR. Upozornenie: termín 07.04. - 10.04. - Veľká Noc.
 

Typ stravy:
raňajky

Dni:
5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Paríž | Disneyland | Eiffelova veža | Víťazný oblúk

Novinky

Spustenie nového webu

20.5.2011 Pripravili sme pre Vás novú verziu našej webovej stránky, ...

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »