Villaggio Argentario

Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku Villaggio Argentario Toskánsko Albinia, dovolenka individuálnou dopravou v Taliansku
Destinácia: Taliansko, Toskánsko (Florencia), Albinia
Kód zájazdu: 1276744
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Villaggio Argentario

bankomat TV TV herňa práčovňa, čistiareň chladnička,minibar bicykle gril, ohnisko gril, ohnisko minigolf diskotéka jacuzzi, vírivka jacuzzi, vírivka kajak, kanoe vodné bicykle jazda na koni futbal futbal volejbal volejbal stolný tenis stolný tenis parkovisko parkovisko detská postieľka detská postieľka detské ihrisko detské ihrisko miniklub detský kútik detský bazén detský bazén vodné športy na pláži plážový servis plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž piesočnatá pláž večerný program animačný program internet, WiFi internet, WiFi klimatizácia klimatizácia bazén bazén
Vzdialenosť od centra: 1,5 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m
Rýchly popis:

Komplex postavený neďaleko známych toskánskych ostrovov Giglio a Giannutri, len pár minút od mestečka Albinia, je vhodným východiskovým miestom k návšteve známych toskánskych metropol.


Poloha:
na pláži, v udržiavanej záhrade obklopený píniami, cca 15 km od historického mestečka Targuini, na adrese Strada Provinciale della Gianella, Albinia

Ubytovanie:
komplex má recepciu, Wi-Fi, bazén pre dospelých so slnečníkmi a ležadlami, detský bazén, vírivku, 2 reštaurácie vrátane pizzerie, bar pri bazéne a na pláži, detské ihrisko, miniclub, juniorclub, amfiteáter s denným a večerným programom od cca 11.6. do 11.9.), minimarket, miesto na grilovanie, futbalové a volejbalové ihrisko, stolný tenis, bankomat, práčovňu (za poplatok), parkovisko, požičovňu horských bicyklov (za poplatok).

Apartmány:

Giglio Superior pre 4 osoby  (cca 40 m2) se nachádzajú v piniovom háji na prízemí, alebo na prvom poschodí. Majú spálňu s dvojlôžkom a obývaciu izbu s dvomi oddelenými lôžkami. Giannutri Superior je tiež pre 4 osoby, ale je o niečo menší  (cca 30 m2) a pozostáva zo vstupnej miestnosti s kuchynským kútom a 2 samostatnými lôžkami a spálne s dvojlôžkom.

Všetky apartmány sú vybavené sociálnym zariadením, klimatizáciou, vybaveným kuchynským kútom, TV a terasou alebo balkónom. 


Stravovanie:
bez stravy. Možnosť polpenzie, alebo plnej penzie v areáli komplexu za poplatok, nutné objednať vopred. Polpenzia 30 EUR/os./deň (deti do 11 rokov 18 EUR), plná penzia 40 EUR/os./deň (deti do 11 rokov 24 EUR).

Pláž:
piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora, slnečník a 2 ležadlá na apartmán v cene, šliapadlá a kanoe v cene.

Doprava:
individuálna doprava.

V cene je zahrnuté:
prenájom apartmánu na 7 nocí, spotreba energií, parkovanie, plážový servis (slnečník a 2 ležadlá), vodné športy na pláži a športoviská v areáli, Wi-Fi, posteľná bielizeň a uteráky, záverečné upratovanie (okrem kuchynského kútu). V sezóne animačné programy a miniklub.

V cene nie je zahrnuté:
 povinné príplatky: miestna pobytová taxa (platba na mieste). Odporúčaný príplatok: komplexné cestovné poistenie 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie plus 4,70 EUR/os./deň. Ostatné príplatky: platba na mieste - polpenzia 30 EUR/os./deň (deti do 11 rokov 18 EUR), plná penzia 40 EUR/os./deň (deti do 11 rokov 24 EUR), posteľná bielizeň a uteráky 10 EUR/os./za výmenu. Detská postieľka 40 EUR/týždeň alebo 10 EUR/deň. Zvieratá nie sú povolené.

Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:
 

TALIANSKO

Taliansko patrí k najnavštevovanejším krajinám na svete. Je to krajina bohatej a dlhej histórie, krajina nekonečných pláží, zasnežených hôr, malebných jazier, viníc či olivových hájov, romantických mestečiek, galérií, chrámov a múzeí. Dovolenka v tejto krajine je vždy nezabudnuteľná. Každoročne sa do nej vracajú tisícky klientov, aby vždy objavili niečo nové. V Taliansku si vyberie každý: ten, čo rád leňoší na širokej pieskovej pláži na severe i ten, kto uprednostňuje malé skalnaté zákutia v južnej Kalábrii. Obdivovatelia architektonických a umeleckých skvostov minulých storočí si vychutnajú prechádzku miestami ako Verona, Benátky, Terst, Rím, Neapol v rámci fakultatívnych výletov. Všetky zážitky umocní vynikajúca kuchyňa a temperamentní hostitelia.

Toskánsko - výnimočný región, preslávený medzi návštevníkmi najmä vyhlásenými kolískami umenia, ako sú Florencia, Pisa, Siena, San Gimignano, Arezzo a mnoho ďalších. Avšak Toskánsko nie sú len prenádherné mestá, z ktorých na vás dýcha umelecká a historická atmosféra na každom kroku. Je to aj očarujúce pobrežie, tiahnuce sa pomyselne od Carrarských lomov (kde vyberal svoje mramory slávny Michelangelo pre svoje najlepšie diela), po Národný park Maremma, kde by sme našli ostrov Giglio, súčasť Národného parku toskánskeho súostrovia, ktoré údajne vytvorila sama Venuša a dnes je najväčším morským parkom v Európe so svojou asi najznámejšou dominantou - ostrovom Elba. Kraj ospevovalo množstvo umelcov, ako napr. Dante, Bocaccio a mnoho ďalších. Skúste sa ale pozrieť aj do toskánskeho vnútrozemia – malebnej krajiny lemovanej cyprusmi, olivovými hájmi a vinicami akoby vyskočili z obrazov renesančných umelcov, ktorí šírili tento ráz krajiny po celom svete a už len zážitok jazdy týmto krajom je nezabudnuteľný. Nájdete tu veľké množstvo typických miestnych usadlostí, v ktorých väčšinou môžete ochutnať množstvo miestnych produktov, ako sú vína (Chianti - typické červené víno skvele doplňujúce chuť vyhláseného florentského bifteku - bistecca alla fiorentina, či Montalcino a Montepulciano, z bielych potom Vernaccia di San Gimignano alebo svieži Galestro), olivový olej, rôzne typy polievok (ribollita s kúskami chleba a fazuľami), crostini s rôznymi paštétami (menšie toasty) či typický dezert zvaný cantuccini (tvrdé sušienky s mandľovou príchuťou).

Mesto Albinia
leží pri ústí rieky Albegna a názov mesta bol pôvodne tiež Albegna, ale potom sa zmenil na Albinia. Leží pozdĺž starobylej Via Aurelia. Archeologické nálezy kladú počiatky mesta do 1. a 2. storočia; bolo to centrum keramiky - našli sa vínne amfory, tehly a keramika spolu so starými pecami. Albinia sa rozrástla ako vidiecke centrum pre okolitú poľnohospodársku komunitu a ako nenápadná turistická destinácia. Pláže sú väčšinou lemované borovicami a krovinami (nazývané macchia). Nájdete tu prekrásne piesočnaté pláže, kde si môžete prenajať slnečníky a ležadlá, spolu s množstvom bezplatných pláží. V meste bol kostol Santa Maria delle Grazia zasvätený v roku 1957 a ide o súčasnú neorománsku stavbu navrhnutú Ernestom Ganellim. Nachádza sa v ňom socha Santa Rita, ktorú obyvatelia mesta veľmi milujú. Pred kostolom je námestie pomenované po Angeli del Fango - je to odkaz na tých, ktorí pomohli vykopať mesto po katastrofálnej povodni v roku 2012, ktorá dostala celú Albíniu pod vodu. Námestie Piazza delle Regioni je miestom stretávania mesta a dejiskom stretnutí, zábavy, koncertov a podujatí. Nájdete tu reštaurácie a plážové bary, jedinečný prírodný park Orbetello WWF a rozľahlú prírodnú krajinu Maremma.  


Novinky

Spustenie nového webu

20.5.2011 Pripravili sme pre Vás novú verziu našej webovej stránky, ...

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,21 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,57 TRY
Americký dolar  EUR 1,06 USD

Zobraziť všetky »